Φιλοξενούμενες Ομάδες

AccellUp logo

Η AccellUp επιταχύνει την διαδικασία επικύρωσης πελατών νεοφυών επιχειρήσεων που στοχεύων στο silver market.

AidPlex logo

Μια HealthTech startup η οποία κατασκευάζει ορθοπεδικά βοηθήματα παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία αποκατάστασης σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους.

Blue Urchin logo

Καλλιεργούμε αχινούς. Βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια με ένα νέο είδος, υψηλής διατροφικής και οικονομικής αξίας.

Cubes Coding logo

Η CubesCoding, αναπτύσσει ένα ρομπότ παιχνίδι και τουβλάκια που το προγαμματίζουν, με σκοπό να βοηθήσει παιδιά να μάθουν παίζοντας.

fibro-l logo

To Fibro-l είναι ένα καινοτόμο μονωτικό υλικό για την βελτίωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της μελισσοκομικής κυψέλης.

Freights logo

Η Freights είναι μία εφαρμογή που συνδυάζει την ανταλλαγή φορτίων με μία πληθώρα υπηρεσιών που βοηθούν τους χρήστες στην καθημερινότητά τους.

GrekAddict logo

Η Grekaddict είναι μια ψηφιακή αγορά ταξιδιών και δραστηριότητων με άμεση κράτηση, για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

indivivo logo

Η Interior Design In Vivo-indivivo, είναι ο προσωπικός σας ψηφιακός διακοσμητής.

K-INVENT logo

Στην KINVENT σχεδιάζουμε και δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα ανάλυσης και μέτρησης υψηλής ακρίβειας της ανθρώπινης κίνησης.

Legalpal logo

Η Legalpal αναπτύσσει μια πλατφόρμα για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν και να προσλάβουν δικηγόρους, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν νομικά έγγραφα online.

Loceye logo

Η Loceye αναπτύσει το πρώτο cross-platform λογισμικό για την ανάλυση της κίνησης των ματιών.

Novel logo

Προσφέρουμε στους επαγγελματίες της εστίασης μια συσκευή ψησίματος φιλέτου που επιτρέπει επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Proclisis logo

Στο Proclisis, οι επιχειρήσεις συνδέονται με προμηθευτές με σκοπό να λάβουν αυξημένο αριθμό ομοιόμορφων και συγκρίσιμων προσφορών.

ReserVit logo

Φιλοδοξούμε να εκμοντερνίσουμε την διαδικασία κρατήσεων,με νεες μεθόδους απεικόνισης και χαρακτηριστικά απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Rhoé logo

Η Rhoé παρέχει μια λύση hardware και λογισμικού που βοηθάει δημόσιες αρχές μεσαίου μεγέθους να εκδώσουν και να διαχειριστούν παραβάσεις, αυτοματοποιώντας διατερματικά την διαδικασία.

SeamEx logo

Η seamex αναπτύσσει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών γεγονότων με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας των συμμετεχόντων.

Skilz logo

Το Skilz είναι μια online πλατφόρμα μαθημάτων για επαγγελματίες ώστε να αναπτύξουν την επιχείρηση τους και να κατακτήσουν νέες δεξιότητες.

Visiony logo

Μία πλατφόμα για την αγορά των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό να βοηθήσει τους επενδυτές στη λήψη αποφάσεων, βάσει το συναίσθημα της αγοράς.

Το πρόγραμμα

Οι ομάδες επιλέγονται με βάση τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής πρότασης που καταθέτουν, και μετά απο συνεντεύξη. Το 3-μηνο πρόγραμμα ξεκινάει με έναν εντατικό μήνα εργαστηρίων. Τους επόμενους 2 μήνες οι ομάδες δουλεύουν με τους coach του OK!Thess, για την δημιουργία ενός βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου. Κάθε κύκλος τελειώνει με την ημέρα επίδειξης των προιόντων και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί.