Φιλοξενούμενες Ομάδες

AidPlex logo

Η AidPlex κατασκευάζει 3Δ εκτυπώσιμους πλαστικούς νάρθηκες, προσαρμόσιμους για όλους τους ασθενείς.

Cando CNC logo

Ένα CNC μηχάνημα που δημιουργεί τα σχέδιά σας στον χώρο σας, κάθε στιγμή.

Cubes Coding logo

Η CubesCoding, αναπτύσσει ένα ρομπότ παιχνίδι και τουβλάκια που το προγαμματίζουν, με σκοπό να βοηθήσει παιδιά να μάθουν παίζοντας.

fibro-l logo

To Fibro-l είναι ένα καινοτόμο μονωτικό υλικό για την βελτίωση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της μελισσοκομικής κυψέλης.

GrekAddict logo

Η Grekaddict είναι μια ψηφιακή αγορά ταξιδιών και δραστηριότητων με άμεση κράτηση, για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

K-INVENT logo

Στην KINVENT σχεδιάζουμε και δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα ανάλυσης και μέτρησης υψηλής ακρίβειας της ανθρώπινης κίνησης.

Legalpal logo

Η Legalpal αναπτύσσει μια πλατφόρμα για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν και να προσλάβουν δικηγόρους, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν νομικά έγγραφα online.

Loceye logo

Η Loceye αναπτύσει το πρώτο cross-platform λογισμικό για την ανάλυση της κίνησης των ματιών.

Novel logo

Προσφέρουμε στους επαγγελματίες της εστίασης μια συσκευή ψησίματος φιλέτου που επιτρέπει επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Octappush logo

To Octappush είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για τις εφαρμoγές/παιχνίδια του κινητού σου. Μάθε τι χρησιμοποιούν οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι.

Proclisis logo

Στο Proclisis, οι επιχειρήσεις συνδέονται με προμηθευτές με σκοπό να λάβουν αυξημένο αριθμό ομοιόμορφων και συγκρίσιμων προσφορών.

Rational Data logo

Σχεδιάζουμε μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσουμε τους λάτρεις του φαγητού να ανακαλύψουνε νέα μέρη και πιάτα.

Rhoé logo

Η Rhoé αναπτύσσει εφαρμογές που βοηθούν τις δημοτικές αρχές να εκδώσουν κλήσεις πιο γρήγορα, αυτοματοποιώντας όλη τη διαδικασία.

Skilz logo

Το Skilz είναι μια online πλατφόρμα μαθημάτων για επαγγελματίες ώστε να αναπτύξουν την επιχείρηση τους και να κατακτήσουν νέες δεξιότητες.

Videoscoutme logo

Το Videoscoutme είναι η πρώτη online πλατφόρμα σύνδεσης Αθλητών, Scouts και Agents με Videographers για την απόκτηση του Video CV τους!

Το πρόγραμμα

Οι ομάδες επιλέγονται με βάση τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής πρότασης που καταθέτουν, και μετά απο συνεντεύξη. Το 3-μηνο πρόγραμμα ξεκινάει με έναν εντατικό μήνα εργαστηρίων. Τους επόμενους 2 μήνες οι ομάδες δουλεύουν με τους coach του OK!Thess, για την δημιουργία ενός βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου. Κάθε κύκλος τελειώνει με την ημέρα επίδειξης των προιόντων και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί.