Φιλοξενούμενες Ομάδες

AidPlex logo

Μια HealthTech startup η οποία κατασκευάζει ορθοπεδικά βοηθήματα παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία αποκατάστασης σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους.

Blue Urchin logo

Καλλιεργούμε αχινούς. Βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια με ένα νέο είδος, υψηλής διατροφικής και οικονομικής αξίας.

Cubes Coding logo

Η CubesCoding, αναπτύσσει ένα ρομπότ παιχνίδι και τουβλάκια που το προγαμματίζουν, με σκοπό να βοηθήσει παιδιά να μάθουν παίζοντας.

esend24 logo

Μια ταχυδρομική υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα της αδιαφάνειας και του κόστους για μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Freights logo

Η Freights είναι μία εφαρμογή που συνδυάζει την ανταλλαγή φορτίων με μία πληθώρα υπηρεσιών που βοηθούν τους χρήστες στην καθημερινότητά τους.

GrekAddict logo

Η Grekaddict είναι μια ψηφιακή αγορά ταξιδιών και δραστηριότητων με άμεση κράτηση, για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

iCry2Talk logo

To iCry2Talk είναι μία μη επεμβατική, έξυπνη διεπαφή που μεταφράζει σε real-time το κλάμα του μωρού αντιστοιχίζοντας το με τις ανάγκες του.

Loceye logo

Η Loceye αναπτύσει το πρώτο cross-platform λογισμικό για την ανάλυση της κίνησης των ματιών.

Novel logo

Προσφέρουμε στους επαγγελματίες της εστίασης μια συσκευή ψησίματος φιλέτου που επιτρέπει επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Proclisis logo

Στο Proclisis, οι επιχειρήσεις συνδέονται με προμηθευτές με σκοπό να λάβουν αυξημένο αριθμό ομοιόμορφων και συγκρίσιμων προσφορών.

QuantPool logo

Προσφέρουμε σε μικρούς επενδυτές χρεογράφων μια πλατφόρμα αλγοριθμικών στρατηγικών διαπραγμάτευσης με προσομοιωμένα προφίλ ρίσκου-απόδοσης.

Rhoé logo

Η Rhoé παρέχει μια λύση hardware και λογισμικού που βοηθάει δημόσιες αρχές μεσαίου μεγέθους να εκδώσουν και να διαχειριστούν παραβάσεις, αυτοματοποιώντας διατερματικά την διαδικασία.

SeamEx logo

Η seamex αναπτύσσει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών γεγονότων με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας των συμμετεχόντων.

Skilz logo

Το Skilz είναι μια online πλατφόρμα μαθημάτων για επαγγελματίες ώστε να αναπτύξουν την επιχείρηση τους και να κατακτήσουν νέες δεξιότητες.

Thrive Exclusive Management Solutions logo

Η εταιρεία Thrive Exclusive Management Solutions παρέχει λύσεις στην οργάνωση των πωλήσεων σε φαρμακεία.

TremorFreeMe logo

Συστήνει μια διακριτική wearable ιατρική συσκευή με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από ανεξέλεγκτο τρόμο.

Visiony logo

Μία πλατφόμα για την αγορά των κρυπτονομισμάτων, με σκοπό να βοηθήσει τους επενδυτές στη λήψη αποφάσεων, βάσει το συναίσθημα της αγοράς.

Wchess logo

Σκακιστική εκπαιδευτική διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας έρχονται σε επαφή σκακιστές απ όλο τον κόσμο.

Youthnest logo

To Youthnest σχεδιάζει σύγχρονα προγράμματα κοινωνικής καινοτομίας και εργαστήρια επαγγελματικής ενδυνάμωσης νέων επαγγελματιών.

Το πρόγραμμα

Οι ομάδες επιλέγονται με βάση τη βιωσιμότητα της επιχειρηματικής πρότασης που καταθέτουν, και μετά απο συνεντεύξη. Το 3-μηνο πρόγραμμα ξεκινάει με έναν εντατικό μήνα εργαστηρίων. Τους επόμενους 2 μήνες οι ομάδες δουλεύουν με τους coach του OK!Thess, για την δημιουργία ενός βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου. Κάθε κύκλος τελειώνει με την ημέρα επίδειξης των προιόντων και υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί.