Η Spiti Experts σου βρίσκει online τους κατάλληλους επαγγελματίες τεχνικών εργασιών για το σπίτι σου


1.     Ποια είναι η επιχειρηματική σας ιδέα και πώς προέκυψε;

 Έχοντας εργαστεί για πολλά χρόνια σε εμπορική επιχείρηση υλικών ανακαίνισης, διαπίστωσα ότι το κοινό αναζητά αξιόπιστους επαγγελματίες για τις τεχνικές εργασίες ανακαίνισης που χρειάζεται στο σπίτι, και μάλιστα υπάρχει και μία σχετική αγωνία γι’ αυτό. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Spitiexperts.gr, η online πλατφόρμα που έχει σαν αποστολή να συνδέσει όσους χρειάζονται τεχνικές εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι με τους επαγγελματίες  που μπορούν να τις αναλάβουν.


2.     Ποια προβλήματα επιλύετε και που απευθύνεστε;

Η σύγχρονη ανακαίνιση σπιτιού είναι μία πολυσύνθετη διαδικασία, που απαιτεί άριστη επικοινωνία και συνεργασία με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Από την άλλη μεριά, στη Θεσσαλονίκη και στους γύρω νομούς υπάρχουν επαγγελματίες τεχνικών εργασιών που αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν επενδύσει σε γνώση και κατάρτιση. Αυτούς τους επαγγελματίες προσπαθούμε καθημερινά να εντοπίσουμε και να τους συνδέσουμε με το κοινό που τους αναζητά.

3.     Σε ποιο στάδιο διερεύνησης ή ανάπτυξης βρίσκεστε;

Η πλατφόρμα μας λειτουργεί τα τελευταία 7 χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε μάθει πολλά και ο αρχικός σεβασμός μας για το αντικείμενο έχει εμπλουτιστεί με εμπειρία, αλλά και με την ανάγκη μας να συνεισφέρουμε στη διαδικασία μιας επιτυχημένης ανάθεσης τεχνικών εργασιών. Μέσα από τη μεθοδολογία που δουλέψαμε στον 12ο κύκλο επιτάχυνσης του OKThess, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους επαγγελματικούς χώρους. Οπότε, το επόμενο βήμα μας θα είναι να διερευνήσουμε σε βάθος αυτό το ενδιαφέρον και, αν επιβεβαιωθεί, να διευρύνουμε τη δραστηριότητα μας και στους επαγγελματικούς χώρους, παρουσιάζοντας παράλληλα και πλούσιο οπτικό περιεχόμενο με ιδέες και λύσεις.

4.     Γιατί ενταχθήκατε στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess και πώς σας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα;

Είδαμε μία πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess, ανταποκριθήκαμε και η ομάδα μας επιλέχθηκε για να ενταχθεί στον 12ο κύκλο. Το πρόγραμμα επιτάχυνσης είναι ένα πολύ καλά δομημένο πρόγραμμα που προσφέρει στις startups γνώσεις επάνω στη σύγχρονη μεθοδολογία της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, αλλά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινήσουν ή να εξελίξουν τις ιδέες τους. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν το OK!Thess πραγματικά νοιάζονται και εργάζονται σκληρά για να έχουν όλες οι ιδέες μία ευκαιρία στην επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η επαφή με τους ανθρώπους του OK!Thess, με τους coaches, τους εργαζόμενους στη διοίκηση και τις δημόσιες σχέσεις, με τους εξαιρετικούς ανθρώπους του ΚΕΜΕΛ, με τις υπόλοιπες ομάδες του κύκλου, αλλά και με founders προηγούμενων κύκλων, μας έχει προσφέρει μία μοναδική εμπειρία δικτύωσης και την αίσθηση ότι ανήκουμε σε μία ομάδα που έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη για την επιχειρηματικότητα.Η ομάδα

Μαρία Πανέλα, Co-founder Spiti Experts
Ζαχαρίας Nαζλίδης, Co-founder Spiti Experts