Το MamaSnack φέρνει στο σπίτι σας υγιεινά και γευστικά παιδικά σνακ

1.  Ποια είναι η επιχειρηματική σου ιδέα και πώς προέκυψε;

Ως μαμά, θέλω να προσφέρω υγιεινές και γευστικές τροφές στα παιδιά μου, είτε αυτό είναι φαγητό, είτε σνακ. Δεν έχω απαραίτητα όμως ούτε τον χρόνο, ούτε την γνώση, και ας μη γελιώμαστε, ούτε την διάθεση κάθε μέρα να σκαρφίζομαι και κάτι νέο, νόστιμο και υγιεινό. Παρατήρησα επίσης ότι πολλοί γονείς αναγκάζονται και δίνουν μη υγιεινές επιλογές στα παιδιά τους. Φαντάστηκα πόσο ωραία θα ήταν να υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μας βοηθούσε με την διατροφή των παιδιών μας. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Mamamam, της κατ' οίκον διανομής υγιεινών παιδικών γευμάτων. Για αρχή όμως, εστιάσαμε στα σνακ, ξεκινώντας με το MamaSnack, την κατ' οίκον διανομή υγιεινών παιδικών σνακ, επιλεγμένων από παιδική διατροφολόγο.


2. Ποια προβλήματα επιλύετε και που απευθύνεστε;

Το MamaSnack απευθύνεται σε όλους τους γονείς οι οποίοι θέλουν να έχουν πρόσβαση σε υγιεινά και νόστιμα παιδικά σνακ, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάτι για αυτό καθημερινά. Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα αρκεί. Το πρόβλημα είναι ότι οι υγιεινές επιλογές στα ράφια των καταστημάτων είναι ελάχιστες.  Επίσης, στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο για έναν γονιό να αξιολογήσει ένα σνακ του εμπορίου και να καταλάβει το κατά πόσο είναι υγιεινό και κατάλληλο για το παιδί του. Δεν είναι εφικτό ο καθένας μας να είναι και ένας ερασιτέχνης διατροφολόγος.


3. Σε ποιο στάδιο διερεύνησης ή ανάπτυξης βρίσκεστε;

Έχουμε αναλύσει τις ανάγκες της αγοράς και διαμορφώνουμε την υπηρεσία αυτή καθ' αυτή, η οποία πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη.


4. Γιατί ενταχθήκατε στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess και πώς σας έχει βοηθήσει μέχρι τώρα;

Παρακολουθώντας του πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess πήρα το απαραίτητο coaching και πάρα πολλές εμπειρίες και γνώση, ενώ ξεκίνησα και συνεργασία με παιδική διατροφολόγο μέσα από το δίκτυό του. Η συμμετοχή μου στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με έφερε πολύ πιο γρήγορα και ανέξοδα στο τώρα, και με έκαναν να νιώσω πιο σίγουρη για το πως θα διαχειριστώ τα επόμενα μου βήματα.

 

Η ομάδα

Εβελίνα Ριμπάμπωβα, Founder MamaSnack