Το OK!Thess σας καλεί σε ένα πάρτι Χριστουγέννων!

Christmas Party του ΟΚ!Thess

Το OK!Thess σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Allegro, το coffee - bar - restaurant του Μεγάρου Μουσικής.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς στο Οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης να αφήσουμε για λίγο στην άκρη ό,τι μας απασχολεί και με χριστουγεννιάτικη διάθεση να γνωριστούμε, να τα πούμε και να διασκεδάσουμε σε ένα όμορφο χώρο με καλή μουσική. 

Το πάρτι του OK!Thess πραγματοποιείται με την υποστήριξη πολλών ομάδων και κοινοτήτων της Θεσσαλονίκης οι οποίες έχουν κοινά ενδιαφέροντα την τεχνολογία και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Στη διάρκεια του πάρτι θα γίνει fundraising με λαχειοφόρο αγορά για να υποστηρίξουμε το έργο του εθελοντικού οργανισμού TherapyDogs (Animal Assisted Therapy). Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εθελοντικό πρόγραμμα θεραπείας με την βοήθεια σκύλων που υποστηρίζει σωματεία ΑΜΕΑ και ειδικά σχολεία της Θεσσαλονίκης. Όσοι θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα δώρα που προσφέρει το ΟΚ!Thess και εταιρείες τεχνολογίας της πόλης.

Οι ομάδες που συμμετέχουν: Open Coffee, Digital Analytics Meetup, Machine Learning Meetup, Thessaloníki .NET Meetup, Thessaloniki Software Testing and QA Meetup, SKG Node.JS Meetup, ngThess (Angular Meetup in Thessaloniki), Blockchain & Bitcoin Meetup, Thessaloniki UX Meetup, Pythess Meetup, Mindspace, Tech & The City

🎄It’s that time of the year 🎄

Τιμή ποτού ή κρασιού 5 ευρώ, cocktail 7 ευρώ.
Για οποιαδήποτε άλλη αγορά a la carte 10% έκπτωση.
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 21:00 μμ, στο Allegro.
Δωρεάν Parking, στο υπόγειο του ΜΜ2.