ΟΚ!Τhess

Συνεργάτης στα πρώτα βήματα

Το ΟΚ!Τhess προσφέρει χώρο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης σε ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και να έρθουν σε επαφή με την αγορά καθώς και την δημιουργική επιχειρηματική κοινότητα της πόλης.


Εγγράψου στις ενημερώσεις μας!

Εργαστήρια
Συναντήσεις
Καθοδήγηση

Σημαντικά Νέα

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο Thessaloniki Demo Day - Spring 2019

post image

Το OK!Thess προσκαλεί startups και ομαδες που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματικη τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνεται στις 19 Μαρτίου 2019 στον χώρο του OK!Thess.

Περισσότερα »

Bootcamp Χειμώνας 2019

post image

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, το ΟΚ!Τhess φιλοξένησε 17 ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε μια κριτική επιτροπή, ώστε να αποφασίσουν ποιες από αυτές θα συμμετάσχουν στον 7ο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης.

Περισσότερα »

7ος Kύκλος Eπιτάχυνσης

post image

Την ευκαιρία σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν επιχειρηματικά, προσφέρει για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα του OK!Thess. Οι υποβολές για τον έβδομο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης...

Περισσότερα »

Demo Day Φθινόπωρο 2018

post image

Την Δευτέρα και την Τρίτη 22 και 23/10, το OK!Thess πραγματοποίησε στους χώρους του την καθιερωμένη πλέον Demo Day (Ημέρα επιδειξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών), της οποίας σκοπός ήταν να δώσει την δυνατότητα

Περισσότερα »

Επερχόμενες Ανοιχτές Συναντήσεις

Digital analytics meetup #14 – Net2Grid & Loceye

25/02/2019

Στην επόμενη συνάντηση μας, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά 2 εταιρίες της Θεσσαλονίκης οι οποίες έχουν σαν βασική στοιχείο τους την ανάλυση δεδομένων. Ελάτε να μάθουμε για 2 διαφορετικά μοντέλα εταιριών ανάλυσης δεδομένων. Να γνωρίσουμε τι είδους δεδομένα χρησιμοποιούν, τις διαδικασίες μετασχηματισμού των δεδομένων, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τι κάνει το τελικό προϊόν τους τόσο ανταγωνιστικό. Οι εταιρίες που θα φιλοξενήσουμε στο επόμενο meetup είναι η Net2Grid (https://www.net2grid.com/) και η Loceye (https://www.loceye.io/).

Becoming a Product Manager 101 by Fieldscale Product Owner

26/02/2019

Do you want to learn all about becoming a Product Manager? Come to Product School first event in Thessaloniki! In this talk, Sofia Angelakidou, a Product Owner in Fieldscale, will give her insight on what is it like to be a Product Owner in a fast growing start-up and what her day to day tasks are. The event will also have a Q&A session and networking at the end, so for all the experienced professionals, please join to share your knowledge with the young and prospective PMs. Get on board and join our Community!

An AI Journey with Savvas Parastratidis

28/02/2019

An AI Journey. With Savvas Parastratidis (Co - Founder of Cortana) Τεχνολογίες Ψηφιακών Βοηθών και ο ρόλος της Τεχνικής Νοημοσύνης στην Ανάπτυξή τους (plus Q n A)