ΟΚ!Τhess

Συνεργάτης στα πρώτα βήματα

Το ΟΚ!Τhess προσφέρει χώρο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης σε ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και να έρθουν σε επαφή με την αγορά καθώς και την δημιουργική επιχειρηματική κοινότητα της πόλης.


Εγγράψου στις ενημερώσεις μας!

Εργαστήρια
Συναντήσεις
Καθοδήγηση

Σημαντικά Νέα

Tο OK!Thess προσλαμβάνει - Ιούνιος 2019

post image

Το OK!Thess μεγαλώνει την ομάδα του και αναζητά νέα μέλη. UPDATE: Οι αιτήσεις κλείνουν την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 23:59

Περισσότερα »

8ος Kύκλος Eπιτάχυνσης

post image

Οι υποβολές για τον όγδοο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης  έχουν ξεκινήσει και γίνονται μέσω του website του ΟΚ!Τhess, με deadline την Κυριακή 21 Απριλίου. Τα σεμινάρια (masterclasses) και το εβδομαδιαίο coaching για τις καινούργιες ομάδες θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου στους χώρους του ΟΚ!Τhess, αφού  ολοκληρωθεί η φάση αξιολόγησης και επιλογής των ομάδων. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα »

To OK!Thess υποστηρίζει το 14o Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

post image

Tο 14ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ γίνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την ΥΠΟΣΤΗΤΡΗΞΗ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης , την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και του ΟΚ! Thess

Περισσότερα »

Επερχόμενες Ανοιχτές Συναντήσεις