Το OK!Thess προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του Covid-19

Το ΟΚ!Thess παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορωνοϊό. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνοντας υπόψιν την οδηγία του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή όλων των εκδηλώσεων για προληπτικούς λόγους και μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε διοργανωτές, αναβάλλονται έως το τέλος Μαρτίου όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στους χώρους του OK!Thess. 

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα εξετάσουμε τα αιτήματα που δεχόμαστε για τη φιλοξενία εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του μήνα. Οι νέες εξελίξεις μας οδηγούν να επιλέξουμε μια υπεύθυνη στάση αναφορικά με το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Κατά συνέπεια, για την ομαλή ροή του 10ου κύκλου επιτάχυνσης, τα masterclasses για τις ομάδες που συμμετέχουν θα πραγματοποιούνται μέσω on-line πλατφόρμας μέχρι το τέλος Μαρτίου. 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία του OK!Thess και ελπίζουμε οι εξελίξεις να το επιτρέψουν ώστε να οριστούν σύντομα νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων που αναβλήθηκαν. 

Μείνετε συντονισμένοι! Keep your ideas running!

Η ομάδα του OK!Thess