Οnline το 13ο Thessaloniki UX Meetup με θέμα «Design Heroes and Designing for Good»

Τo Thessaloniki UX Meetup επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί online τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 19:00. Καλεσμένος στο 13ου meetup είναι ο Doug Collins, UX Researcher στο CACI International Inc (https://www.linkedin.com/in/dougcollinsux/) και το θέμα της ομιλίας του "Design Heroes and Designing for Good" δεν παύει ποτέ να είναι επίκαιρο.

Ο ομιλητής θα παρουσιάσει ιστορίες αξιοσημείωτων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο, που άλλαξαν τις ζωές των κοινοτήτων τους. Από την Κοπεγχάγη έως την Νιγηρία, οι σχεδιαστές αναλαμβάνουν «μικρά έργα» που όμως έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Στην ομιλία θα διερευνηθούν οι ιστορίες τους, γιατί πετυχαίνουν οι συγκεκριμένοι «ήρωες» και πώς οι υπόλοιποι «experience designers» μπορούν να επαναλάβουν αυτή την επιτυχία, ξεκινώντας σήμερα μέσα από τις δικές τους κοινότητες.  Άλλωστε, σύμφωνα με τον Doug Collins, δεν απαιτείται η άδεια κανενός για να κάνει κάποιος το σωστό, και η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι τώρα.

Λίγα λόγια για τον Doug Collins

Ο Doug Collins είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία όμορφων και εύχρηστων για τα E * TRADE, Nordstrom, The Denver Broncos, Marriott International, The United Nations, The Prime Minister of Dubai και πολλά άλλα. Ο Doug είναι ο συντάκτης του UXNewsMag.com και έχει γράψει άρθρα μεταξύ άλλων στο Adobe.com, UXMastery.com και UXMas.com. Επίσης έχει εμφανιστεί σε πολλά διαφορετικά podcast σχεδιασμού και τεχνολογίας, όπως το "Komando on Demand" του Kim Komando και το "Making UX Work" του Joe Natoli. Όταν δεν εργάζεται σε νέα σχέδια στην CACI, Inc., ο Doug μαγειρεύει νόστιμα πράγματα, σηκώνει τακτικά βαριά αντικείμενα, τρέχει πολύ αργά σε μεγάλες αποστάσεις και εργάζεται σκληρά για να είναι ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος που μπορεί να είναι.

Η παρουσίαση και η συζήτηση με τον Doug θα είναι στα αγγλικά, ενώ οι ερωτήσεις του κοινού μπορούν να γίνουν και στα ελληνικά. Θα γίνει και στο τέλος κληρωθούν βιβλία!

Εγγραφή

Το meetup είναι όπως πάντα ανοιχτό στο κοινό, και φυσικά δωρεάν. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Thessaloniki UX Meetup μπορείτε να βρείτε εδώ