ΟΚ!Τhess

Συνεργάτης στα πρώτα βήματα

OK!Thess is Thessaloniki’s leading startup hub and a catalyst for the growth of the local innovation ecosystem.
We help entrepreneurs bring innovative ideas to market through an acceleration program that includes training, coaching, matchmaking with mentors and access to capital.
OK!Thess is also the place where community meetups and open events allow like-minded peers to mix and connect.


Εγγράψου στις ενημερώσεις μας!

Εργαστήρια
Συναντήσεις
Καθοδήγηση

Σημαντικά Νέα

Άρχισαν οι αιτήσεις για τον 9ο κύκλο επιτάχυνσης του ΟΚ!Thess

post image

Έχεις μια καινοτόμο ιδέα και θέλεις να την εξελίξεις επιχειρηματικά αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο; Δήλωσε συμμετοχή στον 9ο κύκλο επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019. Το πρόγραμμα επιτάχυνσης της προ-θερμοκοιτίδας του ΟΚ!Τhess απευθύνεται σε όσους έχουν νέες ιδέες και θα ήθελαν να στήσουν μια καινοτόμα επιχείρηση (startup). Πρόκειται για ένα 3μηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης που στόχο έχει να καθοδηγήσει νέους επιχειρηματίες, φοιτητές, ερευνητές, ομάδες και γενικότερα όποιον θέλει να αναπτύξει την καινοτόμο ιδέα του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Περισσότερα »

Από τo Demo Day του OK!Thess...στην εθνική στίβου της Γαλλίας

post image

Η 5η κατά σειρά διοργάνωση του Demo Day θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του OK!Thess και στο περίπτερο 12 του «Digital Greece» της 84ης ΔΕΘ. Παράλληλα, το ΟΚ!Thess και οι ομάδες του θα έχουν ενεργό παρουσία σε όλη τη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ και στο περίπτερο Digital Greece, με στόχο την προβολή της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα.  Οι αιτήσεις για την συμμετοχή στο 5ο Demo Day του OK!Thess έως τις 25 Αυγούστου γίνονται διαδικτυακά.

Περισσότερα »

Έρχεται το 5ο Thessaloniki Demo Day του OK!Thess

post image

Το OK!Thess αναζητά καινοτόμες ιδέες και startups και καλεί startups που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνουμε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Περισσότερα »

Tο OK!Thess προσλαμβάνει - Ιούνιος 2019

post image

Το OK!Thess μεγαλώνει την ομάδα του και αναζητά νέα μέλη. UPDATE: Οι αιτήσεις κλείνουν την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 23:59

Περισσότερα »

8ος Kύκλος Eπιτάχυνσης

post image

Οι υποβολές για τον όγδοο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης  έχουν ξεκινήσει και γίνονται μέσω του website του ΟΚ!Τhess, με deadline την Κυριακή 21 Απριλίου. Τα σεμινάρια (masterclasses) και το εβδομαδιαίο coaching για τις καινούργιες ομάδες θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου στους χώρους του ΟΚ!Τhess, αφού  ολοκληρωθεί η φάση αξιολόγησης και επιλογής των ομάδων. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα »

To OK!Thess υποστηρίζει το 14o Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

post image

Tο 14ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ γίνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την ΥΠΟΣΤΗΤΡΗΞΗ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης , την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και του ΟΚ! Thess

Περισσότερα »

Επερχόμενες Ανοιχτές Συναντήσεις