ΟΚ!Τhess

Συνεργάτης στα πρώτα βήματα

OK!Thess is Thessaloniki’s leading startup hub and a catalyst for the growth of the local innovation ecosystem.
We help entrepreneurs bring innovative ideas to market through an acceleration program that includes training, coaching, matchmaking with mentors and access to capital.
OK!Thess is also the place where community meetups and open events allow like-minded peers to mix and connect.


Εγγράψου στις ενημερώσεις μας!

Σημαντικά Νέα

Big Data Analytics Workshop

post image

4ο Εργαστήριο - Big Data Analytics Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στις 18:00-21:00 Το OK!Thess, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ικανοτήτων για τη Βιομηχανία 4.0 - Ι4byDesign διοργανώνουν κύκλο εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0. Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενημέρωση για τις επιμέρους τεχνολογίες, η παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών από startup και εδραιωμένες επιχειρήσεις και η ανάδειξη ευκαιριών δραστηριοποίησης για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο Οικοσύστημα Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα »

BlockChain Workshop

post image

3ο Εργαστήριο - BlockChain Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στις 18:00-21:00 Το OK!Thess, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ικανοτήτων για τη Βιομηχανία 4.0 - Ι4byDesign διοργανώνουν κύκλο εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0. Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενημέρωση για τις επιμέρους τεχνολογίες, η παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών από startup και εδραιωμένες επιχειρήσεις και η ανάδειξη ευκαιριών δραστηριοποίησης για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο Οικοσύστημα Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα »

Internet of Things Workshop

post image

2ο Εργαστήριο - Internet of Things  Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, στις 18:00-21:00 Το OK!Thess, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ικανοτήτων για τη Βιομηχανία 4.0 - Ι4byDesign διοργανώνουν κύκλο εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0. Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενημέρωση για τις επιμέρους τεχνολογίες, η παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών από startup και εδραιωμένες επιχειρήσεις και η ανάδειξη ευκαιριών δραστηριοποίησης για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο Οικοσύστημα Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα »

Artificial Intelligence Workshop

post image

Το OK!Thess, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ικανοτήτων για τη Βιομηχανία 4.0 - Ι4byDesign διοργανώνουν κύκλο εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0. Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενημέρωση για τις επιμέρους τεχνολογίες, η παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών από startup και εδραιωμένες επιχειρήσεις και η ανάδειξη ευκαιριών δραστηριοποίησης για την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο Οικοσύστημα Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα »

Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0

post image

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο πρώτο δια ζώσης διήμερο Συνέδριο «Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0»

Περισσότερα »

Νέος 14ος Κύκλος Επιτάχυνσης

post image

Το OK!Thess προσκαλεί καινοτόμες επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στον 14ο κύκλο επιτάχυνσης για να λάβουν υποστήριξη στα πρώτα τους βήματα στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Περισσότερα »

Οι 14 startups που ξεχώρισαν και εντάσσονται στον 13ο κύκλο επιτάχυνσης

post image

Γνωρίστε τις 14 startups που ξεχώρισαν και εντάσσονται στον 13ο κύκλο επιτάχυνσης, μετά την ολοκλήρωση του online Bootcamp

Περισσότερα »

Job Openings - OK!Thess is recruiting!

post image

Θέση εργασίας στο OK!Thess

Περισσότερα »

"Pop-Machina Workshop | Plasticpreneurs | SKG Makers"

post image

POP MACHINA: Οι εργασίες στις εγκαταστάσεις του circular makerspace στο ΟΚ!Thess πλησιάζουν προς το τέλος τους, και οι SKG Makers περιμένουμε να σας υποδεχτούμε, να βρεθούμε όλοι μαζί από κοντά, και να ξεκινήσουμε τις δημιουργικές μας δράσεις.

Περισσότερα »

Innovative Greek Tourism for the Future

post image

Η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το OK!Thess έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε τρία διαδικτυακά θεματικά εργαστήρια και έναν διαγωνισμό για την υλοποίηση μικρής κλίμακας δράσεων και προγραμμάτων στον τομέα του Τουρισμού.

Περισσότερα »

Mediτωρα: Eφαρμογή διαλογισμού στα ελληνικά για βελτίωση της ψυχικής ευεξίας

post image

Τεχνικές χαλάρωσης από την καθημερινή ένταση και το stress και βελτίωση της συγκέντρωσης για όσους θέλουν να παραμένουν ήρεμοι, χωρίς άγχος και αρνητικά συναισθήματα.

Περισσότερα »

Ελληνικά παιδικά audiobook από την Kukoo για να ακους τα αγαπημένα σου παραμύθια και βιβλία κάθε στιγμή

post image

Hλεκτρονική πλατφόρμα ακρόασης audiobook στα ελληνικά, με επαγγελματική ποιότητα στον ήχο και στην απόδοση, με προσεκτικά επιλεγμένο περιεχόμενο, καθώς και με υπηρεσίες online/offline streaming.

Περισσότερα »

Η Spiti Experts σου βρίσκει online τους κατάλληλους επαγγελματίες τεχνικών εργασιών για το σπίτι σου

post image

Η πλατφόρμα της Spiti Experts έχει εντοπίσει επαγγελματίες με γνώση και κατάρτιση στις τεχνικές εργασίες και τους συνδέει με το κοινό που τους αναζητά.

Περισσότερα »

Το MamaSnack φέρνει στο σπίτι σας υγιεινά και γευστικά παιδικά σνακ

post image

Με ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα προσφέρετε στα παιδιά σας υγιεινά σνακ με θρεπτικά συστατικά επιλεγμένα από παιδική διατροφολόγο, ειδικά για τις διατροφικές τους ανάγκες.

Περισσότερα »

Η Morphe αναπτύσσει λογισμικό για τρισδιάστατες εκτυπώσεις για ιατρικές εφαρμογές

post image

Η Morphe ειδικεύεται στην κατασκευή τρισδιάστατων εκτυπωμένων ομοιωμάτων ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και συνεχίζει να αναπτύσσει εργαλεία για ιατρικές και άλλες απαιτητικές εφαρμογές.

Περισσότερα »

Ολιστική προσέγγιση στην κατάδυση για εναλλακτικές διακοπές με την Blue Mind

post image

Η Blue Mind απευθύνεται σε όποιον αισθάνεται ότι πιέζεται από τους εντατικούς ρυθμούς της ζωής και επιθυμεί να βιώσει στις διακοπές τους μια ευχάριστη, περιπετειώδη και ψυχαγωγική εμπειρία ανασυγκρότησης.

Περισσότερα »

3D Surgical Printings: Μοντέλα τρισδιάστατης εκτύπωσης για προ-εγχειρητική προσομοίωση

post image

Η 3DSP παρέχει υψηλής ακρίβειας τρισδιάστατα ανατομικά μοντέλα σε χειρουργούς που εκτελούν περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις έτσι ώστε να προβούν σε προ-εγχειρητική προσομοίωση.

Περισσότερα »

Η πλατφόρμα του Piney συνδέει επιχειρήσεις με το κατάλληλο κοινό, χρησιμοποιώντας τη “δύναμη” των χρηστών του Instagram

post image

Οι χρήστες του Instagram έχουν δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα με προσφορές/ μορφές επιβράβευσης με αντάλλαγμα να προωθήσουν την επιχείρηση στο προφίλ τους.

Περισσότερα »

Η Mobase ταυτοποιεί φυτικά και ζωικά προϊόντα & δίνει λύση στο πρόβλημα της νοθείας

post image

Η Mobase έχει ταυτοποιήσει περισσότερα από εξήντα διαφορετικά είδη, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία τους και προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους.

Περισσότερα »

Μετάβαση στο ψηφιακό εργοστάσιο από το ENFORGE για μέγιστη παραγωγικότητα

post image

Διαδικτυακή υπηρεσία (SaaS) κατάλληλη για εφαρμογές Industry 4.που διευκολύνει τον προγραμματισμό και τη διαχείριση της παραγωγής για μεταποιητικές βιοτεχνίες.

Περισσότερα »

Πρωτότυπα & εκπαιδευτικά παιχνίδια από την Prototypingames κατάλληλα και για τα άτομα με πρόβληματα όρασης

post image

Παιχνίδια υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για την ανάπτυξη της κοινωνικότητας και της γνώσης. Εκτός από τα παιδιά με τους γονείς τους, μπορούν να τα απολαύσουν μαζί χωρίς φραγμούς και άτομα με τύφλωση ή περιορισμένη όραση.

Περισσότερα »

Οι 15 startups που ξεχώρισαν και εντάσσονται στον 12ο κύκλο επιτάχυνσης

post image

Ομάδες με καινοτόμες ιδέες στα πεδία του medtech, του τουρισμού, του agritech & της πληροφορικής που θα παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess

Περισσότερα »

Η Renthis2me αναπτύσει πλατφόρμα οικονομίας διαμοιρασμού για αντικείμενα καθημερινής χρήσης

post image

H πλατφόρμα που συνδέει όσους διαθέτουν ανεκμετάλλευτα αντικείμενα προς ενοικίαση με τα άτομα που τα χρειάζονται, ώστε να βιώσουν νέες εμπειρίες χωρίς να είναι εμπόδιο το κόστος.

Περισσότερα »

Το RoofRate σε βοηθάει να βρεις σπίτι από απόσταση, σαν να ήσουν εκεί!

post image

Υπηρεσία εύρεσης και αξιολογήσης mid και long term κατοικίας σε μια νέα πόλη ή περιοχή χωρίς την ανάγκη της φυσικής παρουσίας, με τη λήψη κριτικών από local reviewers.

Περισσότερα »

Zero Foods: Plant based τρόφιμα εμπνευσμένα από ελληνικές γεύσεις

post image

Χορτοφαγικά προϊόντα κρέατος που προάγουν την περιβαλλοντικά βιώσιμη, υγιεινή και χορτοφαγική διατροφή από υψηλής ποιότητας ελληνικά παραγόμενα υλικά.

Περισσότερα »

Το Dobe στηρίζει εργαζόμενους και εταιρείες με πρωτότυπα ψυχομετρικά εργαλεία

post image

Το DOBE αναπτύσσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την  αξιολόγηση και ανάλυση δεδομένων των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας πρωτότυπα ψυχομετρικά εργαλεία.

Περισσότερα »

Την Πέμπτη η διαδικτυακή εκδήλωση "Η καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα & οι φορείς που την στηρίζουν"

post image

Το OK!Thess σε συνεργασία με το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας & το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση για την καινοτομία στην Ελλάδα.

Περισσότερα »

Super Relief: Καινοτόμος πρόταση για την αντιμετώπιση των παθήσεων του παχέος εντέρου

post image

Πτυσσόμενο υποπόδιο τουαλέτας για πρόληψη και αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, των αιμορροΐδων και πολλών παθήσεων του παχέος εντέρου με φυσικό τρόπο.

Περισσότερα »

Smart Cities: Διαδραστικές ημερίδες για τις νέες τεχνολογίες στη λειτουργία των πόλεων

post image

To OK!Thess αφιερώνει τον μήνα Οκτώβριο στις "Έξυπνες Πόλεις" με 4 ημερίδες, στις οποίες ομιλητές και κοινό θα επιχειρήσουν να βρουν πώς το smart γίνεται business.

Περισσότερα »

Windwave: Υπεράκτιο σύστημα παραγωγής ηλετρικής ενέργειας από αιολική και κυματική ενέργεια

post image

Το σύστημα Windwave αφορά τη συνεκμετάλλευση της διαθέσιμης υπεράκτιας αιολικής και κυματικής ενέργειας για την παραγωγή /αποθήκευση ηλεκτρικής ισχύος.

Περισσότερα »

Νέος online κύκλος επιτάχυνσης για startups από το OK!Thess

post image

Το OK!Thess προσκαλεί καινοτόμες επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στον 12ο online κύκλο επιτάχυνσης για να λάβουν υποστήριξη στα πρώτα τους βήματα στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Περισσότερα »

Η Act4energy αναπτύσσει συστήματα παραγωγής βιοαερίου για αγροδιατροφικές επιχειρήσεις

post image

Yπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης στη βιομηχανική και περιβαλλοντική βιοτεχνολογία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού χώρου.

Περισσότερα »

Καλλιτέχνες από 9 διαφορετικές τέχνες "συναντιούνται" στην πλατφόρμα του Artivistic

post image

Ένα δίκτυο για τις καλές τέχνες, στο οποίο καλλιτέχνες και επαγγελματίες στο χώρο της τέχνης, έρχονται σε επαφή για νέες επαγγελματικές προοπτικές σε διεθνές επίπεδο, προβάλλοντας την δουλειά τους online!

Περισσότερα »

Levart: Η “έξυπνη” εφαρμογή που οργανώνει τα ταξίδια σου με ένα swipe

post image

Ανακάλύψε προορισμούς και δραστηριότητες που ταυτίζονται με την προσωπικότητα σου και ταιριάζουν στην παρέα σου, εξοικονομώντας χρόνο και αποφεύγοντας πολύωρες αναζήτησεις.

Περισσότερα »

Η WeReflect βελτιώνει την ακουστική και οπτική άνεση στους εσωτερικούς χώρους με ειδικά αρχιτεκτονικά στοιχεία

post image

Η WeReflect έρχεται να λύσει το πρόβλημα της κακής ακουστικής και υψηλής αντήχησης στους εσωτερικούς χώρους σχεδιάζοντας ηχοαπορροφητικά στοιχεία με οικολογικά υλικά.

Περισσότερα »

Oliveex: Εφαρμογές Internet of Things στην αποθήκευση τροφίμων

post image

Η Oliveex παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στην αποθήκευση τροφίμων και συγκεκριμένα στην κατηγορία των τροφίμων που δέχονται χημικές ζυμώσεις.

Περισσότερα »

Mantility: Διαδικτυακή gallery μαντιλιών που αποτυπώνει την τέχνη σε μετάξι

post image

Η Mantility σε συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές δημιουργεί υψηλής ποιότητας μεταξωτά μαντίλια που φέρουν τις αξίες του σύγχρονου ελληνικού design και της παράδοσης της μεταξουργίας.

Περισσότερα »

Survey Design Assistant: Η εφαρμογή που δίνει “έξυπνη” και αυτόματη καθοδήγηση για online surveys

post image

Ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται με την έρευνα είτε περιστασιακά είτε επαγγελματικά, για γρήγορο σχεδιασμό ερωτηματολογίων και αξιόπιστα ερευνητικά αποτελέσμάτα.

Περισσότερα »

Tryquestion: Καινοτόμος εφαρμογή που φέρνει σε απευθείας επαφή τον ταξιδιώτη με το κατάλυμα της επιλογής του

post image

Η tryquestion συνδέει σε πραγματικό χρόνο τον ενδιαφερόμενο για κάποιο κατάλυμα με την αντίστοιχη επιχείρηση, προκειμένου να επιτευχθεί η πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Περισσότερα »

Egreeno: Αγνά φυσικά απορρυπαντικά με καινοτόμα χαρακτηριστικά & συστατικά της ελληνικής γης

post image

Πρωτοποριακά οικολογικά απορρυπαντικά με ιδιαίτερα πρόσθετα φυτικά συστατικά της ελληνικής γης, ιδανικά για μωρά, παιδιά και όσους πάσχουν από αλλεργίες.

Περισσότερα »

SKG & Piraeus Makers: FabLab Barcelona Webinar

post image

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωριστούν και να συνδεθούν οι κοινότητες των makers της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά και της Βαρκελώνης.

Περισσότερα »

"Πωλήσεις: Από το άνοιγμα έως το κλείσιμο" - Νέο Open Masterclass με στελέχη του ομίλου Kleemann

post image

Στο Open Masterclass θα παρουσιαστούν οι βασικές έννοιες στρατηγικής πωλήσεων αλλά και πρακτικές συμβουλές προώθησης ενός προϊόντος στην αγορά.

Περισσότερα »

Open Masterclass στο OK!Thess: Digital marketing για startups

post image

Στο νέο online Open Masterclass του OK!Thess την Τρίτη 28/7 θα παρουσιαστούν πρακτικά εργαλεία για να δοκιμάσει μια startup αρχικού σταδίου ένα νέο προϊόν/υπηρεσία στην αγορά.

Περισσότερα »

Open masterclass στο OK!Thess: Game changing startups & Δημιουργικότητα

post image

Στο διαδικτυακό Open Masterclass "Επίλυση προβλημάτων, Δημιουργικότητα & Διαφήμιση" o Δημήτρης Παξιμάδης θα μιλήσει για την εφαρμογή της δημιουργικής σκέψης στην επίλυση προβλημάτων.

Περισσότερα »

To Metavallon VC στο ΟΚ!Thess για προσωπικές συναντήσεις με startups

post image

Στόχος της επίσκεψης είναι να πραγματοποιηθούν μισάωρες 1:1 συναντήσεις με τεχνολογικές startups και spin-off που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης χρηματοδότησης.

Περισσότερα »

Office Hours από το LAUNCHub Ventures σε συνεργασία με το OK!Thess

post image

To LAUNCHub Ventures καλεί όσες startups βρίσκονται σε στάδιο χρηματοδότησης σε online 1:1 συναντήσεις τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Περισσότερα »

Το SKG Makers Meetup ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη, με συνεργατικό χώρο για τους δημιουργούς

post image

Στο 1ο SKG Makers Meetup που θα πραγματοποιηθεί online την Τετάρτη 1η Ιουλίου, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για τη δημιουργία του συνεργατικού makerspace.

Περισσότερα »

Power Up Your Business: Δωρεάν webinars για ενδυνάμωση των επιχειρήσεων από το The People’s Trust & το OK!Thess

post image

Τα webinars έχουν σκοπό να ενισχύσουν τις δεξιότητες των νέων επιχειρηματιών και να τους βοηθήσουν να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Περισσότερα »

Οι 16 νέες ομάδες που εντάχθηκαν στον 11ο online κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess

post image

Πρόκειται για ομάδες με καινοτόμες ιδέες στα πεδία του τουρισμού, της διατροφής, του περιβάλλοντος, της πληροφορικής και άλλων κλάδων τεχνολογίας.

Περισσότερα »

Με αριθμό ρεκόρ συμμετοχών από όλο τον κόσμο ολοκληρώθηκε το πρώτο online Bootcamp του OK!Thess

post image

Το επίπεδο , η πρόοδος κατά τη διάρκεια του Bootcamp και η συνολική παρουσία των 35 ομάδων εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και τους startup coaches του OK!Thess.

Περισσότερα »

CtrlEat: Πλατφόρμα online delivery για ειδικές διατροφικές ομάδες

post image

Βοηθάει τα άτομα με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες όπως vegan, lactose-free και gluten-free να βρουν γεύματα delivery. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα να διευρύνουν το πελατολόγιό τους.

Περισσότερα »

Τα βήματα από την ιδέα μέχρι ένα επιτυχημένο business model και τη γέννηση μιας startup από τον Δημήτρη Παξιμάδη

post image

O Δημήτρης Παξιμάδης, μέλος του ΚΕΜΕΛ, εξηγεί πώς μια ιδέα μπορεί να δομηθεί σε επιτυχημένο business model και στη συνέχεια σε μια startup, αναφέροντας τα απαραίτητα βήματα και εργαλεία.

Περισσότερα »

Travel2Fit: Το #1 λογισμικό δημιουργίας προτάσεων για σύγχρονους ταξιδιωτικούς συμβούλους

post image

Η πλατφόρμα απλουστεύει τη διαδικασία πωλήσεων εξατομικευμένων ταξιδιών για τους ταξιδιωτικούς συμβούλους, δημιουργώντας προτάσεις για προορισμούς.

Περισσότερα »

Οnline το 13ο Thessaloniki UX Meetup με θέμα «Design Heroes and Designing for Good»

post image

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου ο UX Researcher, Doug Collins θα μιλήσει για ένα θέμα που δεν παύει ποτέ να είναι επίκαιρο, «Design Heroes and Designing for Good».

Περισσότερα »

H Astone αξιοποιεί βιομηχανικά απόβλητα και κατασκευάζει οικολογικό υλικό για τη βιομηχανία της μόδας

post image

Πρόκειται για μια 100% βιοδιασπώμενη, αδιάβροχη και ανθεκτική μεμβράνη κατάλληλη για την κατασκευή ενδυμάτων, παπουτσιών και διαφόρων αξεσουάρ.

Περισσότερα »

Webinar Ψυχολογίας από την Covid-19 Response Greece

post image

Πρόκειται για δωρεάν webinars ψυχολογίας με στόχο να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη υποστήριξης για να ανταποκριθούν στις ειδικές απαιτήσεις της εποχής.

Περισσότερα »

Covid -19: Αντίκτυπο και στη νεοφυή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

post image

Ο συντονιστής του OK!Thess, Αντώνης Ηλίας και ο program manager, Δημήτρης Κουρτέσης εκτιμούν τον αντίκτυπο στη νεοφυή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα από την πανδημία.

Περισσότερα »

Η Agro-U συνδέει τους αγρότες με όσους αναζητούν εργασία στον πρωτογενή τομέα

post image

Με τρία απλά βήματα η ψηφιακή πλατφόρμα Agro-U συνδέει αγρότες που αναζητούν εργατικό δυναμικό με όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στα χωράφια.

Περισσότερα »

Αιτήσεις για τον πρώτο online κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess

post image

Για πρώτη φορά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο 11ος κύκλος επιτάχυνσης του OK!Thess θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.

Περισσότερα »

ReNew: Σύστημα πρόβλεψης παραγωγής ενέργειας για τα αιολικά πάρκα

post image

Ένα support decision system για διαχειριστές αιολικών πάρκων, το οποίο προβλέπει την παραγωγή ενέργειας για αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων.

Περισσότερα »

Open Webinar: Ηγεσία και επιχειρηματικότητα

post image

Στο webinar που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου ο Χρήστος Κρητικός θα αναπτύξει το θέμα της ηγεσίας και του μεταβαλλόμενου ρόλου της στη νέα εποχή.

Περισσότερα »

Makerspace για την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας στο OK!Thess από το Pop Machina

post image

Το έργο φέρνει σε επαφή ανθρώπους με κοινότητες κυκλικής παραγωγής και τους υποστηρίζει με προγράμματα κατάρτισης και εξειδικευμένες επιχειρηματικές υπηρεσίες.

Περισσότερα »

H iQBuilding μειώνει το λειτουργικό κόστος των κτιρίων μέσω λογισμικού

post image

Η ομάδα της iQBuilding αποτελείται από ηλεκτρολόγους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία και προσφέρει στους τεχνικούς ένα ψηφιακό πολυεργαλείο για τα κτίρια.

Περισσότερα »

Προκήρυξη θέσεων εργασίας για την κάλυψη αναγκών marketing και data management

post image

Το OK!Thess αναζητά συνεργάτες που θα αναλάβουν την υποστήριξη του Οργανισμού σε θέματα Marketing και Συλλογής/Διαχείρισης Δεδομένων.

Περισσότερα »

Η Foodality βοηθάει στον περιορισμό του food waste στα ξενοδοχεία

post image

Με το μότο «αν δεν χρειάζεται, δεν θέλω να παραχθεί» η Foodality στοχεύει στον περιορισμό του food waste στις επαγγελματικές κουζίνες με σεβασμο στο περιβάλλον.

Περισσότερα »

Η νέα δράση «COVID-19 Response Greece» στη μάχη κατά του κορωνοϊού

post image

Στην άμεση προσπάθεια αντιμετώπισης των κρίσιμων προβλημάτων και αναγκών που προκύπτουν από την πανδημία αποφάσισε να συνδράμει μια ανοιχτή κοινότητα εθελοντών η «COVID-19 Response Greece».

Περισσότερα »

Το OK!Thess προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του Covid-19

post image

Με γνώμονα την προστασία όλων αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις έως το τέλος Μαρτίου. Tα masterclasses του 10ου κύκλου επιταχυνσης συνεχίζονται μέσω on-line πλατφόρμας

Περισσότερα »

Αναβάλλεται το Startup Weekend Τhessaloniki

post image

To Startup Weekend ήταν προγραμματισμένο για τις 20-22 Μαρτίου και η αναβολή του κρίθηκε αναγκαία σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη διάδοση του κορωνοϊού.

Περισσότερα »

Fleetpass: Μια digital πλατφόρμα για την οργάνωση στόλου οχημάτων

post image

Το Fleetpass βοηθά τις εταιρείες με στόλο οχημάτων να οργανώνουν διαδρομές, να παρακολουθούν και να επικοινωνούν με τους οδηγούς άμεσα, μόνο με τη χρήση smartphone.

Περισσότερα »

Αναβολή για το Agri-Food Masterclass του Orange Grove

post image

Η απόφαση βασίστηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Περισσότερα »

Αναβάλλεται το workshop για νέους επιχειρηματίες από το The People's Trust

post image

Το workshop «Πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες φυσικά και ψηφιακά»  ήταν προγραμματισμένο για τις 9 Μαρτίου και αναβάλλεται λόγω του κορονοϊού.

Περισσότερα »

Ο Μάρτιος στο OK!Thess

post image

Το 8ο Agri-Food Masterclass, το Startup Weekend και η ημερίδα για την «Καινοτομία και τους φορείς που τη στηρίζουν» είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις στο ΟΚ!Thess.

Περισσότερα »

Workshop για το πώς να προσελκύσετε νέους πελάτες από το The People’s Trust

post image

Ένα workshop για νέους επιχειρηματίες για την προσέλκυση νέων πελατών φυσικά αλλά και ψηφιακά.

Περισσότερα »

Το lamedusastore προωθεί σύγχρονους Έλληνες σχεδιαστές και παραγωγούς

post image

Το lamedusastore.com είναι ένα marketplace στο οποίο θα φιλοξενούνται και θα προωθούνται σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές και παραγωγοί από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα »

Οι εξελίξεις για τη γεωργία ακριβείας στο Digital Analytics Meetup #22

post image

Στο Digital Analytics Meetup #22 που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο ΟΚ!Thess θα συζητηθούν οι εξελίξεις που φέρνει η τεχνολογία και η χρήση των δεδομένων στη γεωργία ακριβείας.

Περισσότερα »

ENVIRA: Η εφαρμογή ποu βοηθά τις ασφαλιστικές εταιρίες στο risk management

post image

Η ENVIRA είναι μια από τις ομάδες του 10ου κύκλου του ΟΚ!Τhess, η οποία υπολογίζει την πιθανότητα φυσικών καταστροφών με τη χρήση δορυφορικών δεδομένων από το Copernicus.

Περισσότερα »

Open Day στο ΟK!Τhess: Γνώρισε το Κέντρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

post image

Θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στη νεοφυή επιχειρηματικότητα και αναζητάς την κατάλληλη υποστήριξη; Σε περιμένουμε στο Open Day του OK!Thess το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα »

Το 78ο Open Coffee Thessaloniki στο OK!Thess: Startups & Remote work!

post image

Επαγγελματίες οι οποίοι ζουν στη Θεσσαλονίκη και δουλεύουν για εταιρείες του εξωτερικού θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

Περισσότερα »

Το 8ο Agri-Food Masterclass του Orange Grove στο ΟΚ!Thess

post image

Το workshop αγρο-επιχειρηματικότητας που διοργανώνει η Ολλανδική Πρεσβεία σε συνεργασία με το Orange Grove και το OK!Thess το Μάρτιο.

Περισσότερα »

To Global Game Jam στο ΟΚ!Τhess για ένα 48ωρο δημιουργίας παιχνιδιών

post image

Το Global Game Jam επιστρέφει για ένα μοναδικό τριήμερο δημιουργίας παιχνιδιών από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου!

Περισσότερα »

Σε τροχιά επιτάχυνσης 12 νέες ομάδες στον 10o κύκλο του OK!Thess

post image

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το Bootcamp του OK!Thess στο οποίο ξεχώρισαν 12 ομάδες με πρωτότυπες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες.

Περισσότερα »

Αναζητώντας την καινοτομία στο Bootcamp του ΟΚ!Τhess

post image

Το OK!Thess υποδέχτηκε στο Bootcamp για τον 10ο κύκλο επιτάχυνσης 23 ομάδες με πρωτότυπες ιδέες, με όραμα και θέληση να προχωρήσουν την ιδέα τους σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Περισσότερα »

Το Open Coffee Thessaloniki LXXVII την Τρίτη στο OK!Thess

post image

Το OK!Thess έχει την χαρά να φιλοξενήσει την 77η συνάντησή του Open Coffee Thessaloniki την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 19:00.

Περισσότερα »

Tο OK!Thess προσλαμβάνει - Ιανουάριος 2020

post image

Προκήρυξη θέσης εργασίας για την κάλυψη αναγκών υποστήριξης του OK!Thess σε προετοιμασία – οργάνωση τεχνικής υποδομής – και υποστήριξης εκδηλώσεων του OK!Thess

Περισσότερα »

Δεκέμβριος στο OΚ!Thess

post image

Κάτι τρέχει στο ΟΚ!Thess τις επόμενες ημέρες! Πλούσια δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΟΚ!Thess για τον μήνα Δεκέμβριο με μια σειρά από εκδηλώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων meetups, ανοιχτά masterclasses, διαγωνισμούς καινοτομίας και workshops.

Περισσότερα »

Γνωρίστε τις ομάδες του 9ου κύκλου επιτάχυνσης του OK!Thess

post image

Με 11 ομάδες έτοιμες να αναπτύξουν την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα άρχισε ο 9ος κύκλος επιτάχυνσης του ΟΚ!Thess.

Περισσότερα »

Επενδυτικές ευκαιρίες σε startups στο Demo Day του OK!Thess

post image

Επενδυτικές ευκαιρίες σε startups στο Demo Day του OK!Thess Αριθμός ρεκόρ συμμετοχών και συναντήσεων στο Demo Day με έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για νεοφυείς επιχειρήσεις! Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5o Demo Day που διοργάνωσε το OK!Thess, ο επιταχυντής νεοφυών επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία τoυ Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ.

Περισσότερα »

Έρχεται το 5ο Thessaloniki Demo Day του OK!Thess

post image

Το OK!Thess αναζητά καινοτόμες ιδέες και καλεί startups που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια σε επενδυτές στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνουμε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Περισσότερα »

Επερχόμενες Ανοιχτές Συναντήσεις