ΟΚ!Τhess

Συνεργάτης στα πρώτα βήματα

Το ΟΚ!Τhess προσφέρει χώρο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης σε ομάδες ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες, βοηθώντας τους να αναπτύξουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο και να έρθουν σε επαφή με την αγορά καθώς και την δημιουργική επιχειρηματική κοινότητα της πόλης.


Εγγράψου στις ενημερώσεις μας!

Εργαστήρια
Συναντήσεις
Καθοδήγηση

Σημαντικά Νέα

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο Thessaloniki Demo Day - Κατάθεση αιτήσεων έως 3 Μαρτίου 2019

post image

Το OK!Thess προσκαλεί startups και ομαδες που θέλουν να παρουσιάσουν την επιχειρηματικη τους προσπάθεια σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετέχουν στο Thessaloniki Demo Day που διοργανώνεται στις 19 Μαρτίου 2019 στον χώρο του OK!Thess.

Περισσότερα »

Bootcamp Χειμώνας 2019

post image

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, το ΟΚ!Τhess φιλοξένησε 17 ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε μια κριτική επιτροπή, ώστε να αποφασίσουν ποιες από αυτές θα συμμετάσχουν στον 7ο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης.

Περισσότερα »

7ος Kύκλος Eπιτάχυνσης

post image

Την ευκαιρία σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν επιχειρηματικά, προσφέρει για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα του OK!Thess. Οι υποβολές για τον έβδομο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης...

Περισσότερα »

Demo Day Φθινόπωρο 2018

post image

Την Δευτέρα και την Τρίτη 22 και 23/10, το OK!Thess πραγματοποίησε στους χώρους του την καθιερωμένη πλέον Demo Day (Ημέρα επιδειξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών), της οποίας σκοπός ήταν να δώσει την δυνατότητα

Περισσότερα »

Επερχόμενες Ανοιχτές Συναντήσεις